Project

General

Profile

Support #3196

Twitter widget setting?

Added by Collette Sosnowy over 5 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
WordPress (misc)
Target version:
Start date:
2014-05-02
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi,

At the bottom of several of our blog posts, there's a "blank" Twitter feed or something to that effect (see screen shot). I've reviewed the settings and can't figure out how to delete it. Thanks very much.

Twitter problem.png (368 KB) Twitter problem.png Collette Sosnowy, 2014-05-02 11:09 AM

History

#1 Updated by Matt Gold over 5 years ago

  • Category name set to WordPress (misc)
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to scott voth
  • Target version set to Not tracked

#2 Updated by Collette Sosnowy over 5 years ago

Thanks for the info, Matt

#3 Updated by scott voth over 5 years ago

Hi Collette -
I've tried to reproduce this issue on a test site, using Sociable and Social plugins, but to no avail. I initially thought the two plugins might be conflicting, but I don't see any issues. Can you maybe try deactivating Sociable and then reactivating it to see if that might clear out the issue? If not, can you share your Sociable settings? Maybe that can provide a clue. Also, are you using the Twitter Tools plugin? Thanks and sorry you are having this issue.

#4 Updated by Matt Gold over 5 years ago

Hi Collette -- please let us know whether we can close this ticket. Thanks.

#5 Updated by Collette Sosnowy about 5 years ago

Hi Scott and Matt,

Deactivating and reactivating the Socible plugin appeared to work. It was only happening in Firefox. thanks for your help.

I'll follow up on the other tickets today!

Best,

Collette

#6 Updated by Matt Gold about 5 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

Glad to hear that.

Also available in: Atom PDF