Project

General

Profile

Bug #4445

user alisonorlando is trying to register - no email received

Added by scott voth about 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
Registration
Target version:
Start date:
2015-08-18
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi -
Can you research log files for user alisonorlando. She is staff from John Jay and registered, but did not receive email. She checked in spam folder too. Thanks.

History

#1 Updated by Boone Gorges about 6 years ago

  • Status changed from New to Reporter Feedback
  • Assignee set to Boone Gorges
  • Target version set to Not tracked

Hi Scott - It looks like Alison's registration was, in fact, successful - I see it in the list of unactivated accounts. I've just resent the activation email. If she still doesn't have it, I'll manually activate the account, and she'll be able to log in using the password with which she registered.

#2 Updated by scott voth about 6 years ago

Hi Boone - Still no luck. She says she did not receive. Can you manually activate the account? Thanks.

#3 Updated by Boone Gorges about 6 years ago

  • Status changed from Reporter Feedback to Resolved

Thanks, Scott. I've activated her account. She should now be able to log in using the credentials she provided when she registered.

Let's chalk this up to a one-off, possibly due to overly strict spam checks on her email client. If we get more reports like this in the near future - especially from the same email domain (jjay.cuny.edu) - we'll investigate the broader problem. Thanks!

Also available in: Atom PDF