Project

General

Profile

Bug #106

ITPF09 Forum Issue

Added by Matt Gold over 12 years ago. Updated over 12 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
High
Assignee:
Category name:
Upgrades
Target version:
-
Start date:
2009-12-03
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

A user reports the following problem with the ITP Fall 2009 group forum. This is a big deal because they have a class running and need to use the forums to make presentations.

Students told me they couldn't find the Forums. But I think the problem may have been they couldn't find the log-in button. any the first posting on our page is from someone outside the class.

I took a look at the group; what I saw was that the forum is working correctly, but the group activity feed shows activity from another group. this is confusing because it is above the forum.s

Given the problems we're having with this and our limited time to troubleshoot, I'm going to recommend that disable the group activity feed for now until we have time to troubleshoot. Sound good?

History

#1 Updated by Boone Gorges over 12 years ago

  • Status changed from Assigned to Reporter Feedback

Group activity is disabled on the group home page.

#2 Updated by Matt Gold over 12 years ago

thanks. did you do that just for this group or for all groups?

#3 Updated by Boone Gorges over 12 years ago

All groups, since the weird activity is appearing elsewhere.

I have a hypothesis that the group activity will reset itself once there is actual (post-upgrade) activity in the group. If so, the problem will fix itself over the course of time. If not, I will tear the group activity feature apart and figure out what's going on.

I think there's another ticket for that, so you can close this one if you're satisfied with this particular issue.

#4 Updated by Matt Gold over 12 years ago

  • Status changed from Reporter Feedback to Resolved

sounds good, and thanks, boone.

Also available in: Atom PDF