Project

General

Profile

Bug #11

Uploading files to forums not working

Added by Maura Smale about 12 years ago. Updated about 12 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
Group Forums
Target version:
-
Start date:
2009-09-10
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:

Description

Hi, I'm trying to upload a file to a forum post for a hidden group (LILAC, again, I know, I am a thorn in your side!) and it's not working. Weirdly, when I try to upload a .doc file, the post goes through but the file is not uploaded. If I try with a .pdf I get this error message: "You need to actually submit some content!" I'm using the latest version of Firefox on WinXP. Thanks!

History

#1 Updated by Boone Gorges about 12 years ago

  • Status changed from New to 3
  • Assignee set to Boone Gorges
  • % Done changed from 0 to 100

Hi Maura. A bit of research showed that this was due to a small incompatibility between our attachments plugin and the newly upgraded version of bbPress. I've made the necessary changes and uploads appear to be working. Please let me know whether your problem is solved so I can close the ticket.

Technical note: http://bbpress.org/plugins/topic/bb-attachments/page/15/#post-3784 is the problem. Fixed in bbpress on the specified line.

#2 Updated by Boone Gorges about 12 years ago

PS - I also added a few additional permissible file extensions: docx, xlsx (office 2007)

#3 Updated by Matt Gold about 12 years ago

Good thinking, Boone -- thanks for your quick attention to this.

#4 Updated by Boone Gorges about 12 years ago

  • Status changed from 3 to Resolved

#5 Updated by Maura Smale about 12 years ago

Thanks Boone!

Also available in: Atom PDF