Project

General

Profile

Bug #1464

UserVoice Account linked to wrong account

Added by Matt Gold over 10 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:
Rejected
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
Upgrades
Target version:
Start date:
2011-12-18
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

After the upgrade, it looks like our UserVoice display on the Commons is linked to the wrong account. It should go to the account owned by . https://cunycommons.uservoice.com/forums/35103-general . Please let me know whether you need the account password.

History

#1 Updated by Matt Gold over 10 years ago

Actually, I was wrong about that -- my personal address is the admin on the correct UserVoice account. At any rate, the link in this ticket goes to our correct UV account, and the one currently on the site is incorrect.

#2 Updated by Matt Gold over 10 years ago

Actually, you're an admin on the main account, too. After looking into this a bit more, I think it might be connected to the correct UV account but that it goes to a confusing page where it shows only the "active" ideas" instead of showing all of our feedback. It's also not allowing members to submit a bug report through the interface. Perhaps we had some custom code here that was overwritten by the upgrade?

#3 Updated by Boone Gorges over 10 years ago

  • Status changed from Assigned to Reporter Feedback

I don't really understand the issue being reported. It looks OK to me.

In any case, changes were made in regard to this ticket http://redmine.gc.cuny.edu/issues/761#note-5 If you want me to revert it to the old way, please let me know. See also #1452

#4 Updated by Matt Gold over 10 years ago

  • Status changed from Reporter Feedback to Rejected

Yeah, I think that my messing around with some settings on the UV account might have resolved this issue; what I now see on the pop-up looks good to me.

Also available in: Atom PDF