Project

General

Profile

Actions

Bug #165

closed

White Screen of Death on Commons MediaWiki

Added by Matt Gold over 12 years ago. Updated over 12 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Urgent
Assignee:
Category name:
Wiki
Target version:
-
Start date:
2010-02-28
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi Guys,

We had a report from a member that the Commons wiki isn't working. It looks like the page loads, but then goes to a WSoD. Perhaps it's happening when it loads one of the associated extensions?

As for the inevitable "did you touch anything?" question, the answer is sort of, but not really. This morning, I backed up our theme and plugin directories via FTP, but that only sent files from the server to my computer -- not the other way around.

Any ideas? I tried to enable error reporting on localsettings.php, but that didn't seem to work (lines are at the bottom and currently commented out).

Actions #1

Updated by Boone Gorges over 12 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

This one was my fault. The plugin I built the other day to add Google Analytics etc. was hooked to wp_footer, which is also called in pbnavslug, the dummy page that loads the BP admin bar in MW. Trying to write the GA code after MW had already been loaded caused the screen to go blank. I've now written a condition into /wp-content/plugins/cac-sitewide-footer.php that keeps the footer from loading on the pbnavslug page. In order to keep GA on the wiki, I'll have to put the GA code directly into the CommonsWiki theme footer area.

Actions

Also available in: Atom PDF