Project

General

Profile

Support #1679

Remove password-protection from JITP

Added by Matt Gold over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Immediate
Assignee:
-
Category name:
WordPress (misc)
Target version:
Start date:
2012-03-04
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi André,

I'm happy to report that JITP is launching tomorrow. May I ask you to remove password protection from the blog? Many thanks.


Related issues

Related to CUNY Academic Commons - Bug #1680: JITP password promptResolved2012-03-04

History

#1 Updated by Matt Gold over 7 years ago

Hey André -- any possibility that you might be able to do this soon? We were hoping to launch today. Many thanks in advance for your help!!

#2 Updated by local admin over 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Reporter Feedback

Sure, it's done now.

#3 Updated by Matt Gold over 7 years ago

  • Status changed from Reporter Feedback to Resolved

Thanks, André!!

#4 Updated by Matt Gold over 7 years ago

  • Status changed from Resolved to Assigned
  • Priority name changed from High to Immediate

Hi André -- hearing reports of problems with the cuny.is/jitp link. can you check any problems, particularly out of network? thanks

#5 Updated by Charlie Edwards over 7 years ago

Hi there, here's some more info in case it helps:

From user Jill: "I am using Chrome, on a iMac at the GC (hardwired, in my office), so I’m on that networked community already
It is redirecting me to this: https://wa.gc.cuny.edu/owa/auth/logon.aspx?url=https://wa.gc.cuny.edu/owa/jitp@gc.cuny.edu/redir.aspx%3FC=3c28a18b7647492383e31155fcc93d5a%26URL=http%253a%252f%252fcuny.is%252fjitp&reason=0
both links (for the guidelines and the general site)
it looks like the standard GC outlook (e-mail) login page. Not sure why it would do that. the other link you sent me (with the commons address) works fine"

From me: I'm having the same problem (from City Tech) but in Firefox (10.0.2) on Windows (5.1 S/P 3). IE (8.0.6) works fine (for once!).

#6 Updated by Boone Gorges over 7 years ago

I don't think this has anything to do with the Commons; it has to do with the fact that the user is clicking a link that was originally embedded in an Exchange Web Access email. (I just came across this the other day in an email from mail.cuny.edu, which had nothing to do with the commons.) André may know more.

#7 Updated by Matt Gold over 7 years ago

I think you're right, Boone. I think that the problem has to do with the fact that the emails that went out did not have http:// prefixes on them -- they appear in the email (sent from GC accounts) as cuny.is/jitp instead of http://cuny.is/jitp.

#8 Updated by local admin over 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Reporter Feedback

Is any further action required here? Please just close the issue if it's resolved. Thanks!

#9 Updated by Matt Gold over 7 years ago

Nope -- this was entirely our fault. Many apologies and thanks for your help, André and Boone.

#10 Updated by local admin over 7 years ago

  • Status changed from Reporter Feedback to Resolved

You're welcome!

Also available in: Atom PDF