Project

General

Profile

Bug #1751

'Read More' link not working

Added by Sarah Morgano over 9 years ago. Updated over 9 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
BuddyPress (misc)
Target version:
Start date:
2012-03-19
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Reporting a bug on behalf of a member:

This has happened before but I decided to document its occurrence for you... on the homepage of the cuny hybrid group website http://commons.gc.cuny.edu/groups/hybrid-initiative-1626276121/ there seems to be a bug whereby when a person has posted somewhere else, like the forum, a short comment shows up on that homepage and then the comment is supposed to continue via a link, except the link doesn't lead to the proper story. Attached are the two graphics to describe what's happening. I saw this in Google Chrome but I've experienced it in the past in other browsers...

commons_bug1.jpg (72.3 KB) commons_bug1.jpg Sarah Morgano, 2012-03-19 04:00 PM
commons-2.jpg (25.7 KB) commons-2.jpg Sarah Morgano, 2012-03-19 04:00 PM

History

#1 Updated by Matt Gold over 9 years ago

  • Category name changed from Group Forums to BuddyPress (misc)
  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Boone Gorges
  • Target version set to 1.3.10

#2 Updated by Boone Gorges over 9 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

This was due to a bug that was in the BuddyPress branch for about a day, but happened to be the day I last updated the Commons's version of BuddyPress. Fixed in https://github.com/castiron/cac/commit/a7c0710a8c0ddd751cdb102d28cdded37204453f

Also available in: Atom PDF