Project

General

Profile

Actions

Bug #1784

closed

Date/Content Problems on Forum digest emails

Added by Matt Gold over 10 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
BuddyPress (misc)
Target version:
Start date:
2012-03-27
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

A member reports that digest emails from group forums are showing up with weird inconsistencies -- the dates are screwed up and the posts don't show any content. Having said, I don't think I'm on digest for any of my groups, so I don't know what they're supposed to look like (though I feel confident in saying that the 1970 dating is wrong). Please see the attached screenshot for an example.


Files

Actions #1

Updated by Boone Gorges over 10 years ago

  • Status changed from Assigned to Hold

I believe this is due to a bug related to deleted activity items that I have since corrected in the email subscription problem. I'm going to set this ticket to Hold to see if it is indeed fixed after the next update (I get digests too and have seen this issue arise).

Actions #2

Updated by Matt Gold over 10 years ago

Thanks, Boone. When do you anticipate the next update going live?

Actions #3

Updated by Boone Gorges over 10 years ago

I guess when I get a little time to go through the one or two issues not marked Reporter Feedback and then package the release. Probably in the next couple days.

Actions #4

Updated by Matt Gold over 10 years ago

Great -- thanks, Boone.

Actions #5

Updated by Boone Gorges over 10 years ago

Actions #6

Updated by Boone Gorges over 10 years ago

  • Target version changed from 1.3.10 to 1.3.11
Actions #7

Updated by Boone Gorges over 10 years ago

  • Status changed from Hold to Resolved

I haven't seen this come up in the last few days' digests - they've all looked good - so I'm going to close this as resolved. Please reopen if the problem sprouts up again.

Actions

Also available in: Atom PDF