Project

General

Profile

Bug #289

User encounters Blank Screen after changing theme

Added by Matt Gold over 11 years ago. Updated over 11 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
WordPress (misc)
Target version:
-
Start date:
2010-07-28
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

from a post on the Commons Help forum:

----
I just started a new blog for the ITP Core 1 class ( http://core1.commons.gc.cuny.edu/ ). I made a hello world post, and it looked fine. I then changed the theme from the kubrick mu theme. It looked fine in the preview, but now it is loading a blank page -- no html (completely empty in the code view).

One thing that may be relevant - I tried BP-commons first, as it was authored by Boone Gorges and was identified as the AC theme. I figured that the blank image was simply that there was no snapshot jpg. Maybe this is helpful. I tried going back (in the browser) to the cached page in order to try to load a different theme. It loaded the PHP string (i think it was well-formed, but I can't be sure) but the public view was still white/empty.


Boone, do you have time to look into this today? If not, I can try to troubleshoot.

History

#1 Updated by Boone Gorges over 11 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

This is almost certainly caused the fact that that bp commons theme was old and calling functions that no longer exist. I've made it unavailable sitewide.

I also changed core1 manually to a different stylesheet. For future reference, on the blog edit pages like http://commons.gc.cuny.edu/wp-admin/wpmu-blogs.php?action=editblog&id=382 look for the keys 'template' and 'stylesheet'. By changing them both to a known-working theme, you can bring a blog back to life.

#2 Updated by Matt Gold over 11 years ago

You rock. Thanks for getting to this so quickly, Boone.

Also available in: Atom PDF