Project

General

Profile

Bug #3429

Forum Attachments not working

Added by Matt Gold over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Start date:
2014-09-01
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi Ray --

Just posted an attachment to a forum post but it is not showing up: http://nycdh.org/groups/nycdh-announcements-71439400/forum/topic/pete-de-bolla-talk-on-digital-knowledge/#post-804

Can you please take a look? Many thanks.

best,

Matt

Digital Knowledge.docx (26 KB) Digital Knowledge.docx Matt Gold, 2014-09-01 03:55 PM

History

#1 Updated by Raymond Hoh over 7 years ago

Hi Matt,

Just logged in to the WP dashboard and tried to find the attachment, but it doesn't seem like bbPress detected the attachment.

Can you tell me what type of file you were trying to attach? You could also attach the file to this ticket and mark this ticket as private if you want.

#2 Updated by Matt Gold over 7 years ago

Hi Ray,

Thank you. It was a word file (attached)

#3 Updated by Raymond Hoh over 7 years ago

Hi Matt,

I had to whitelist the docx extension in the Network Admin dashboard.

Give it a try now and it should upload now. I guess I'm wondering why the bbPress attachments plugin did not show an error?

#4 Updated by Matt Gold over 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

Thanks, Ray. That did the trick! But I have no idea why an error wasn't shown.

Many thanks for your help!

Also available in: Atom PDF