Project

General

Profile

Actions

Support #20170

closed

unable to post a picture in group forum

Added by Marilyn Weber about 1 month ago. Updated about 1 month ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
-
Category name:
Group Forums
Target version:
Start date:
2024-04-13
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Deployment actions:

Description

A user reported that he's unable to post a picture in group forum. I see the problem. When you click on the the insert/edit image icon, this comes up:

rather than any sort of upload guidance. This is something I've never used, so perhaps the befuddlement is mine?


Files

clipboard-202404131809-feicd.png (9.93 KB) clipboard-202404131809-feicd.png Marilyn Weber, 2024-04-13 06:09 PM
Actions #1

Updated by Raymond Hoh about 1 month ago

  • Tracker changed from Bug to Support
  • Category name set to Group Forums
  • Status changed from New to Reporter Feedback
  • Target version set to Not tracked

Hi Marilyn,

In the "Insert/edit image" dialog, the user needs to enter the direct URL to an image in the "Source" field. The Insert Image functionality isn't meant to be used to upload an image. If the user wants to upload something, the "Attachments" field should be used instead.

Let me know if that answers the question.

Actions #2

Updated by Marilyn Weber about 1 month ago

Thanks! I think this can be closed.

Actions #3

Updated by Boone Gorges about 1 month ago

  • Status changed from Reporter Feedback to Resolved

Thanks!

Actions

Also available in: Atom PDF