Project

General

Profile

Bug #5513

Header issues on a RBE post

Added by Matt Gold over 5 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Low
Assignee:
Category name:
Reply By Email
Target version:
Start date:
2016-05-01
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Hi Ray,

I forwarded a message to a group this morning and there were two strange things about the resulting email notification:

1. it included the method of posting ("via email") in the subject of the email -- is that usual?

2. There was a line break in the middle of the header

Please see screenshots attached; if you want me to forward the email to you, please let me know

History

#1 Updated by Boone Gorges over 5 years ago

  • Target version set to 1.9.16

I'm pretty sure the "by email" part is standard, but I'll let Ray speak to the rest.

#2 Updated by Raymond Hoh over 5 years ago

These are semi-related to upgrading to BuddyPress 2.5 and enforcing using the older email system.

For point 2, I'm guessing this is caused when creating your topic via email. RBE is parsing the subject line with the email line-wrap. I'll probably have to strip line-wraps in the email subject before posting.

I'll do some testing and report back.

#3 Updated by Boone Gorges over 5 years ago

  • Target version changed from 1.9.16 to 1.9.17

#4 Updated by Raymond Hoh over 5 years ago

  • Status changed from Assigned to Resolved

Line breaks are now stripped from email subject lines.

Fixed in https://github.com/cuny-academic-commons/cac/commit/0c95bb044fe362a5097b23ca8aef66d97a8ab0d8.

Also available in: Atom PDF