Project

General

Profile

Bug #5825

Cannot login to new server

Added by Stephen Real over 2 years ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
Server
Target version:
Start date:
2016-07-22
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

Using Firefox and Chrome after clearing all history, cookies, etc. I get errors when I try to login to the new server. Screenshots attached.

2016-07-22_17-35-38.png (113 KB) 2016-07-22_17-35-38.png Stephen Real, 2016-07-22 05:38 PM
new server login.png (107 KB) new server login.png Stephen Real, 2016-07-22 05:38 PM

History

#1 Updated by Matt Gold over 2 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Boone Gorges

#2 Updated by Boone Gorges over 2 years ago

  • Category name set to Server
  • Status changed from Assigned to Testing Required
  • Target version set to Not tracked

Thanks for reporting, Steve. It looks like a number of the mods that I had to make to get SSL working were wiped out during the last resync from the production site. I've reinstated them, and everything appears to be working now.

The critical thing here is not the login: it's that you should see the red box when visiting https://commons.gc.cuny.edu. Keep hard-refreshing/clearing cache until you do. Then login et al should work as expected.

#3 Updated by Stephen Real over 1 year ago

  • Status changed from Testing Required to Resolved

Since new server has been in production for nearly a year, this ticket is obviously resolved.

Also available in: Atom PDF