Project

General

Profile

Bug #5871

RBE duplicate post attempts

Added by Boone Gorges over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority name:
Normal
Assignee:
Category name:
Reply By Email
Target version:
Start date:
2016-08-05
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:

Description

On new server: I just sent an RBE response. It posted successfully, but I also got a "Could not be posted because it appears you have already made the same reply." email. 3:59 EDT.

Could be a temporary fluke (RBE worked properly earlier), but I'm posting here in case it has something to do with the load balancer/Memcached setup.

History

#1 Updated by Raymond Hoh over 2 years ago

I'm deactivating RBE temporarily to let the duplicate connections run its course and will reactivate RBE again in about 10 minutes.

#2 Updated by Raymond Hoh over 2 years ago

  • Status changed from New to Resolved
  • Target version set to Not tracked

Okay, all connections are closed now and I've just reactivated RBE.

Let me know if you encounter this again.

#3 Updated by Matt Gold over 2 years ago

Hi Ray,

Just wanted to let you know that I've encountered this problem again. Please see the attached screenshot.

#4 Updated by Raymond Hoh over 2 years ago

Thanks for the report, Matt.

I just checked the logs and there was an IMAP connection problem at 07-Oct-2016 00:54:36 UTC, which caused the duplicate connections.

However, things look like they have resolved by themselves. Let me know if this happens again.

Also available in: Atom PDF